Health Thru Nutrition – Hälsotillskott genom näring

Health Thru Nutrition kosttillskott

Health Thru Nutrition Att ge människor möjlighet att leva ett hälsosammare liv genom att tillhandahålla högkvalitativa näringsprodukter och fungera som en pålitlig källa till näringsinformation. Health Thru Nutrition bygger på högkvalitativa kosttillskott för att tillgodose ett brett spektrum av hälsobehov och problem. De är icke-GMO och levereras i praktiska veganska kapslar. med överlägsna ingredienser för att göra förstklassiga naturprodukter. Här hittar du kosttillskott från inflammationsreducerande örtblandningar till ayurvediskt inspirerade formler. Med över 40 års tillverkningserfarenhet och med hjälp av vetenskapligt stödda data och metoder strävar Health Thru Nutrition efter att tillhandahålla de bästa kvalitetsprodukterna för näring på marknaden. Stort utbud av örter och vitaminer som är svåra att hitta någon annanstans, den höga kvaliteten gör det ännu mer intressant.

Ashwagandha, boswellia, PQQ, ubikinol, svartfröolja, vitaminer av alla slag,

Uppdrag

Att ge människor möjlighet att leva ett hälsosammare liv genom att tillhandahålla högkvalitativa näringsprodukter och fungera som en pålitlig källa till näringsinformation.

Health Thru Nutrition har över 40 års erfarenhet av tillverkning och använder sig av vetenskapligt underbyggda data och metoder för att tillhandahålla de bästa kvalitetsprodukterna på marknaden.

Certifieringar av god tillverkningspraxis från både National Sanitation Foundation (NSF) och Natural Products Association (NPA) försäkrar våra kunder om att alla produkter är av högsta kvalitet och renhet samt att de tillverkas i en säker och sanitär miljö. Dessutom utför vi omfattande interna och externa tester för att se till att våra produkter inte bara behåller sina nyttiga näringsnivåer fram till utgångsdatumet, utan också är fria från mikrobiologiska bakterier och tungmetaller.

Vårt team är här för att svara på alla dina produktrelaterade frågor samt för att ge dig aktuell hälsoinformation för att hjälpa dig att nå dina mål. Vi ser fram emot att arbeta med dig och leva ett hälsosammare liv tillsammans!

Vetenskap

 

bos2

När vi letar efter originalingredienser för Health Thru Nutrition-produkterna letar vi inte bara efter ingredienser av högsta kvalitet, utan också efter ingredienser som vetenskapligt har visat sig vara fördelaktiga för våra kroppar.

Vi använder oss av ett vetenskapligt rådgivande råd, bestående av experter från branschen och medicinska experter, för att undersöka aktuella och trovärdiga kliniska bevis och söka efter unika produktkällor, överlägsna leveransmetoder, högre biotillgänglighet och koncentration samt bättre absorptionsegenskaper, för att ge dig en mycket effektiv slutprodukt som är inriktad på specifika underliggande tillstånd och brister.

De utvalda ingredienserna måste vara fria från viktiga allergener och andra potentiellt skadliga ämnen, fria från genetiskt modifierade organismer, rester av lösningsmedel och konserveringsmedel och måste tillverkas i en cGMP-certifierad anläggning.

Dessutom genomgår våra produkter strikta tester för att kvalificera renhet och stabilitet för att säkerställa konsumenternas största tillfredsställelse och framför allt säkerhet.

I enlighet med vårt uppdrag har Health Thru Nutrition valt ut partners som delar vår övertygelse om att ingredienser för kosttillskott bör ha extraordinärt detaljerade kvalitetskrav. Vår leverantör av växtbaserade ingredienser, CAS Biosciences, skapade PhytoSure av just den anledningen.

PhytoSure-certifiering är en 100-procentig garanti för att den levererade ingrediensen överträffar alla krav på växtarter, delar, standardisering, deklarationer, specifikationer och spårbarhet för att nämna några. PhytoSure försäkrar också att varje ingrediens uppfyller garantin om att inga bärare, inga fyllmedel, inga tillsatser och inga förfalskningar får förekomma.

 

 

Alla välrenommerade leverantörer av kostingredienser strävar efter att förnya sig genom forskning. Vi anser att det helt enkelt inte räcker och det är därför vi samarbetar med företag som Arjuna Naturals.

Arjuna tror på att utnyttja Moder Naturs kraft genom vetenskapens vägledande principer; att övervinna hinder som dålig biotillgänglighet (BCM-95 har en 7 gånger högre absorptionshastighet än standardcurcumin), optimering av aktiva ämnen (som nitrater i Oxystorm) eller eliminering av mindre önskvärda beståndsdelar (som B-boswellicsyra i BosPure) – allt utan att tillgripa aggressiva utspädningar eller störande kemisk överbearbetning som är alltför vanlig i leverantörskedjan för kostingredienser.

Nascent Health Sciences, världens största tillverkare av det helt naturliga sötningsmedlet Stevia, har varit en av våra närmaste partner när det gäller att tillhandahålla spetsteknik på ingredienssidan, med det otroliga mikronäringsämnet Pyrroloquinolinkinon, allmänt känt som PQQ, i fokus.

Denna fortfarande nya ingredienss lista över fördelaktigt funktionellt stöd växer varje dag när Nascent och Health Thru Nutrition fortsätter att finansiera kliniska prövningar över hela världen. Från kardiovaskulära till kognitiva till endoteliska, de positiva effekterna av PQQ-tillskott sträcker sig allt längre genom mer forskning.

 

Av de mer än 600 karotenoider som finns i naturen har lutein, RR-zeaxanthin och RS-zeaxanthin – makulakarotenoiderna – fått stor uppmärksamhet för sin roll i bevarandet av en sund syn. Det är därför vi samarbetar med OmniActive, som tillverkar Lutemax 2020.

Prisbelönta, globalt erkända Lutemax 2020 är ett naturligt utvunnet ringblommenextrakt som ger alla tre makulakarotenoiderna – lutein och ökade nivåer av båda zeaxantinisomerer (RR- och RS-[meso]-zeaxantin) – i samma 5:1-förhållande som finns naturligt i kosten.

Kliniker

HTN anser att våra kosttillskott bara är så bra som data visar att de är, från den livsförändrande minskningen av inflammationer i vår Freedom Softgels-studie vid UCLA till den endoteliella och uthållighetsförbättrande effekten i vår CelluRex-studie. Det är därför vi (och våra ingredienspartners) upprättar relationer med universitet och sjukhus över hela världen för att testa våra produkters effektivitet och säkerhet.

Som de ultimata skeptikerna kan vi bara stå bakom våra produkter när fakta och vetenskapligt baserade bevis bevisar för oss att de fungerar på det sätt vi förväntar oss, med den säkerhet, kvalitet och integritet vi kräver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *