Berömda Carlson Lab fiskoljor

Berömda Carlson Lab fiskoljor

Carlson Labs har funnits sedan 1965. Sedan starten har Carlson Labs producerat rena, prisbelönta vitaminer, mineraler, fiskoljor och andra näringstillskott. Företaget började med en enda E-vitaminprodukt i grundaren Susan Carlsons lilla lägenhet i Chicago och växte snabbt till att erbjuda det mest kompletta sortimentet av helt naturliga E-vitamintillskott i världen. Carlson Lab är känt för sina fiskprodukter, som omega-3 fiskoljor i många olika varianter. Men de har också många andra vitaminer och kosttillskott, med mycket hög kvalitet och tillverkade med rena och laboratorietestade ingredienser. Personligen älskar jag torskleveroljan, gör det lättare för hela familjen att få i sig en bra av hälsosam torskleverolja.

Våra omega-3-produkter är noga kontrollerade från hav till butik. Vi köper djupgående kallvattenfisk av högsta kvalitet med hjälp av traditionella, hållbara metoder. Carlson flytande fiskoljor tappas på flaska med en touch av antioxidanter och får en kvävespolning för att avlägsna syre och för att hjälpa till att förhindra oxidation. Våra mjuka geler är inkapslade med samma höga standarder. Alla Carlsons omega-3-oljor testas av ett FDA-registrerat laboratorium för färskhet, styrka och renhet.

 

Fiskoljor finns vanligen tillgängliga i tre former: TG (Natural Triglyceride), EE (Ethyl Ester), rTG (Re-Esterified Triglyceride). Oavsett om du väljer en TG-, EE- eller rTG-fiskolja kan dina blodnivåer av EPA och DHA lätt höjas till en optimal mängd med hjälp av minimala dagliga doser.

Omega-3-tillskott från fiskolja är livsstilstillskott som är avsedda att tas på lång sikt för att få de fördelar som är förknippade med en EPA- och DHA-koncentration i de röda blodkropparna på över 8 %. En lämplig dos i någon form kan uppnå detta mål och bidra till att upprätthålla optimala omega-3-nivåer i blodet.

 

Det finns mer än 30 000 publicerade studier om omega-3, vilket gör dem till några av de mest studerade näringsämnena i världen. Omega-3 ger många viktiga hälsofördelar, från hjärnans och hjärtats hälsa till humöret och hudens hälsa. Och de anses vara “essentiella” eftersom vår kropp inte kan tillverka dem, så vi måste få i oss dem genom kosten. Eftersom de flesta av oss inte äter mycket fisk kan ett tillskott vara ett bra alternativ.

 

Carlson lab fiskolja historia

Carlson hjälpte till att lansera omega-3-marknaden i Nordamerika på 1980-talet genom att importera våra första hållbara fiskoljor av hög kvalitet och med god smak från Norge. År 2009 lanserade vi en ny marin olja som kommer från en riklig art av bläckfisk. I dag leds Carlson av nästa generation i familjen Carlson, döttrarna Carilyn Anderson och Kirsten Carlson, och innovationerna fortsätter.
 

Carlson meddelade nyligen att Carlson Healthy Oils, vår nya, toppmoderna tappningsanläggning i Søvik, Norge, öppnades. Søvik ligger nära en av de affärsmässiga och viktigaste fiskehamnarna i norra Atlanten, vilket garanterar att endast de finaste och färskaste fiskoljorna levereras till Carlson Healthy Oils för raffinering, destillation och buteljering. De buteljerade oljorna kommer sedan att transporteras till Carlsons världshögkvarter i Arlington Heights, Illinois, för leverans till detaljhandelsställen över hela världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *