Arctic Blue

Arctic Blue har med lanseringen av sin nya produkt tagit bort den obehagliga fisksmaken och matsmältningsbesvären som omega 3-baserade kosttillskott vanligtvis ger upphov till.

Företaget har svarat på det gamla problemet med en fiskig eftersmak i omega 3-baserade kosttillskott som leder till matsmältningsbesvär.

“Den obehagliga smaken och de fiskiga uppstötningar som följer är inte normala. De tyder på att de känsliga omättade Omega-3-fetterna har skadats och oxiderats, vilket resulterar i en smakavvikelse”, säger Ludo van de Wiel, grundare och VD för Arctic Blue.

Detta gör kosttillskotten mindre effektiva och försämrar deras kvalitet.

Fokus på hälsosamma fetter
Omega 3-fettsyror kan minska riskerna för hjärthälsa, t.ex. hjärt-kärlsjukdomar och blodproppar. Harvard Health hävdar till exempel att omega 3-fetter sänker blodtrycket och hjärtfrekvensen samt förbättrar blodkärlens funktion.

Mayo Clinic kopplar de potentiella fördelarna med omega 3-fetter till att minska höga triglycerid- och kolesterolnivåer och hantera reumatoid artrit.

“Problemet är smaken. Omega 3 kommer vanligtvis från fisk och människor tar för givet den vanliga eftersmaken eller fisklukten som uppstår efter intag. Uppstötningarna är det värsta”, säger Van de Wiel.

 

Våra Artic Blue produkter

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.