Nordic Kings

Visar alla 3 resultat

Nordic Kings

Vår Berättelse
Vi utgör en grupp hälsotokar, biohackers och Paleo-entusiaster som strävar efter att göra världen lite bättre genom att sänka tröskeln för att börja njuta av högkvalitativa inälvstillskott.Vår Ursprung
Tanken bakom Nordic Kings inälvstillskott uppstod när vi själva sökte efter ett sådant. Vi insåg snabbt att ingen av de tillskott som fanns på marknaden uppfyllde de höga standarder som vi ansåg att ett riktigt bra inälvstillskott borde ha.
Inälvorna kom från länder med bristfälliga djurskyddslagar, saknade certifieringar som kunde garantera kvalitet, och man använde värmetorkning istället för frystorkning för att spara pengar.Vi ville ha något bättre.
Vi ville ha ett inälvstillskott av så hög kvalitet att vi själva skulle vilja äta det och samtidigt med gott samvete kunna rekommendera det till våra vänner och familjer. Eftersom det inte fanns på marknaden bestämde vi oss för att skapa det själva.
Efter månader av hårt arbete och sökande efter de absolut bästa inälvorna skapade vi inte bara ett, utan tre inälvstillskott gjorda enbart av 100% gräsbetade inälvor från svenska, ekologiska och KRAV-certifierade nötdjur.

Våra Övertygelser
Rena och Naturliga Produkter
Vi tror på inälvsprodukter utan onaturliga tillsatser, tillväxthormoner, antibiotika och bekämpningsmedel. Produkterna bör vara rena och naturliga utan konstigheter. Transparens
Vi strävar efter att du ska veta exakt vad du får och vad du stoppar i dig.Etiskt Uppfödda Djur
Vår huvudprincip är att endast använda inälvor från etiskt uppfödda djur som har fått leva glada, stimulerande och friska liv, och som har fått äta mat som de är naturligt avsedda för.
Med våra produkter kan du vara helt säker på att djuren alltid har haft det bra.

Nordic Kings products

-13%
Det ursprungliga priset var: 448 kr.Det nuvarande priset är: 392 kr.
-5%
Det ursprungliga priset var: 364 kr.Det nuvarande priset är: 346.08 kr.
-12%
Det ursprungliga priset var: 392 kr.Det nuvarande priset är: 346.08 kr.