Life Extension

Visar 1–32 av 98 resultat

Life Extension grundades 1980 och har sedan dess varit en ledande aktör inom hälsotillskottsindustrin. Vi är stolta över att tillverka kosttillskott med högsta kvalitet och rena ingredienser som garanterar din välbefinnande.

Vårt team består av experter inom hälsolösningar, som stöds av omfattande vetenskaplig forskning för att säkerställa att våra produkter håller högsta standard.

Under nästan fyra årtionden har vi erbjudit ett brett utbud av näringsvitaminer och kosttillskott, inklusive Life Extension multivitaminer, enskilda vitaminer, mineraler, antioxidanter, omegafettsyror, fiskoljor, aminosyror, örter, probiotika, produkter för lever- och ledhälsa med mera. Vi är kända för att främja optimal hälsa, näring och personlig vård.

Vi är stolta över att 99 % av våra produkter tillverkas i USA och är GMO-fria. Alla produkter följer strikta kvalitetsstandarder och har analyscertifikat för att säkerställa högsta kvalitet för våra kunder. Utforska vårt breda utbud och köp Life Extension-produkter med förtroende för din hälsa och välbefinnande.

Life extension

-20%
-20%
-7%

Hälsa och välbefinnande

Bone Restore – 120 kapslar

280.17 kr
-23%
-7%
-23%
-33%
233.24 kr
-21%
-23%

Hälsa och välbefinnande

Ginseng Energy Boost – 30 kapslar

231.34 kr